Proizvodi

Svi proizvodi
Bašta i terasa
Rasveta
Kuhinja
Kupatilo
Kućna dekoracija
Galerijska roba
Tepisi
Kućni tekstil
Pločice
Podovi
Dečiji program

Proizvodi Praznični popusti O nama Kontakti
Na našem web shop-u je moguće kupiti proizvode koji su predstavljeni na stranici. Narudžbina u web shop-u je primljena kada korisnik dobije automatsku elektronsku poruku.
Ta elektronska poruka nije potvrda da je proizvod na zalihama i da je počela procedura pripreme posiljke. Narudžbina će biti potvrđena najkasnije u roku 2 radna dana. Sve informacije o Vašoj narudžbini možete dobiti putem Kontakta.

Početna strana > Uslovi isporuke

Uslovi isporuke


ROK ISPORUKE 
Nakon potvrde, Vaša narudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Nakon obrade narudžbine, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu narudžbine kao i predviđeni rok isporuke. Period obrade narudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Za sve narudžbine kreirane petkom i vikendom, obaveštenje o njenom statusu možete da očekujete u roku od 5 dana. Ukoliko Vaša narudžbina sadrži više od jednog artikla, može se desiti da Vam celokupna narudžbina stigne u više pošiljki, sa par dana razmaka.
 
PREUZIMANJE POŠILJKE 
Kuriri brze pošte pošiljke donose na Vašu adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-18h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti Vašu pošiljku.Kada Vaša pošiljka bude uručena kurirskoj službi, dobićete SMS poruku koja će da sadrži broj Vaše pošiljke da biste njen status mogli da pratite na sajtu kurirske službe kojom je Vaša pošiljka poslata. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom broja telefona 0644561234. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i najavi se da dolazi. Ukoliko ne možete da preuzmete pošiljku, ili Vas kurir ne nađe na adresi, pokušaće još jednom, u drugom terminu da uradi isporuku. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća. 

CENA ISPORUKE 
Cena isporuke zavisi od brze pošte koja dostavlja proizvod. 
Napomena Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.PLANIRANJE KUPOVINE
Svi proizvodi
Posebne ponude
Kako kupovati
Načini naručivanjaUSLUGE
Naše usluge
Načini plaćanja
Načini isporuke
Uslovi isporuke
ReklamacijePOMOĆ I PODRŠKA
Pomoć i podrška
Najčešća pitanja
Kontaktirajte sa nama
Podelite svoje mišljenje
Pravila korišćenjaUREDI DOM
Gde se nalazimo
Podaci o nama
Ovo je UREDI DOM
Radno vreme
Telefoni