Proizvodi

Svi proizvodi
Bašta i terasa
Rasveta
Kuhinja
Kupatilo
Kućna dekoracija
Galerijska roba
Tepisi
Kućni tekstil
Pločice
Podovi
Dečiji program

Proizvodi Praznični popusti O nama Kontakti
Na našem web shop-u je moguće kupiti proizvode koji su predstavljeni na stranici. Narudžbina u web shop-u je primljena kada korisnik dobije automatsku elektronsku poruku.
Ta elektronska poruka nije potvrda da je proizvod na zalihama i da je počela procedura pripreme posiljke. Narudžbina će biti potvrđena najkasnije u roku 2 radna dana. Sve informacije o Vašoj narudžbini možete dobiti putem Kontakta.

Početna strana > Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas


U cilju pružanja pomoći i odgovora na pitanja, kao i prihvatanja svih sugestija, UREDI DOM svim svojim Kupcima ostavlja na raspolaganju izbor na koji način će to učiniti. Odgovore na sva pitanja kao i pomoć vezanu za kupovinu, moguće je dobiti svakog radnog dana od 8 - 20 h, subotom od 8 - 16 h.

KONTAKT TELEFONOM
Ako želite da čujete glas sa druge strane žice, tu smo za Vas kad god Vam zatreba. Pozivom na naše brojeve telefona možda ćete rešiti neke svoje nedoumice, dobiti odgovor na neko pitanje ili informacije koje su Vam neophodne. Pozovite 
0644561234 0358815222

KONTAKT E-MAILOM
Zato što pomoć može zatrebati u bilo kom trenutku dana ili noći, pošaljite nam e-mail i odgovorićemo Vam u najkraćem roku. Za sva pitanja, informacije i bilo koju drugu vrstu pomoći kontaktirajte nas putem e-maila 
webshop@uredidom.rs

KONTAKT CHATOM

Povežite se sa stvarnom osobom u realnom vremenu i komunicirajte sa njom na diskretan i prijatan način. Naše ljubazno osoblje će u najkraćem roku odgovoriti na sva Vaša pitanja, predloge i sugestije.

KONTAKT PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA

Možete nas pratiti putem društvenih mreža, ostavljati komentare i videti šta drugi ljudi kažu o nama.


PLANIRANJE KUPOVINE
Svi proizvodi
Posebne ponude
Kako kupovati
Načini naručivanjaUSLUGE
Naše usluge
Načini plaćanja
Načini isporuke
Uslovi isporuke
ReklamacijePOMOĆ I PODRŠKA
Pomoć i podrška
Najčešća pitanja
Kontaktirajte sa nama
Podelite svoje mišljenje
Pravila korišćenjaUREDI DOM
Gde se nalazimo
Podaci o nama
Ovo je UREDI DOM
Radno vreme
Telefoni