Proizvodi

Svi proizvodi
Bašta i terasa
Rasveta
Kuhinja
Kupatilo
Kućna dekoracija
Galerijska roba
Tepisi
Kućni tekstil
Pločice
Podovi
Dečiji program

Proizvodi Praznični popusti O nama Kontakti
Na našem web shop-u je moguće kupiti proizvode koji su predstavljeni na stranici. Narudžbina u web shop-u je primljena kada korisnik dobije automatsku elektronsku poruku.
Ta elektronska poruka nije potvrda da je proizvod na zalihama i da je počela procedura pripreme posiljke. Narudžbina će biti potvrđena najkasnije u roku 2 radna dana. Sve informacije o Vašoj narudžbini možete dobiti putem Kontakta.

Početna strana > Naše usluge

Naše usluge


Dom iz snova postaće stvarnost pomoću UREDI DOM usluga
Usluga isporuke
Usluga savetovanja

USLUGA ISPORUKE:

 Nudimo mogućnost Kupcu da izabere, u zavisnosti od mogućnosti i potreba, jedan od tri načina isporuke.
Isporuka brzom poštom
Lično preuzimanje
Isporuka UREDI DOM vozilom

Isporuka brzom poštom
Nakon završene i potvrđene kupovine, naručene proizvode šaljemo brzom poštom sa rokom isporuke koja zavisi od dostupnosti naručenog proizvoda, a što je vremenski period 2-14 dana. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je vizuelno pregledati paket pa ukoliko je pošiljka naizged bez oštećenja Kupac slobodno može preuzeti pošiljku i potpisati adresnicu kuriru. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Zbog ograničenja brze pošte pločice, kade, tuš kabine i proizvode sličnih gabarita nije moguće isporučiti na ovaj način. Potvrda narudžbine, odnosno uspešno obavljena kupovina, podrazumeva saglasnost sa uslovima isporuke. Sve dodatne informacije vezane za isporuku naručenih proizvoda Kupac može dobiti na telefon 0644561234.


Lično preuzimanje
Nakon što je uspešno obavio kupovinu u povratnoj informaciji o izvršenoj kupovini , Kupac dobija i informaciju vezanu za isporuku naručenog proizvoda a koja se odnosi na vreme kada je naručen proizvod moguće lično preuzeti. Lično preuzimanje naručenih proizvoda moguće je izvršiti u vremenu, radnim danom od 8 - 20 h, subotom od 8 - 16 h na adresi
UREDI DOM
ul. Kneza Miloša 102
35210 Svilajnac
Sve dodatne informacije vezane za isporuku naručenih proizvoda Kupac može dobiti na telefon 0644561234.

Isporuka UREDI DOM vozilom
Ukoliko je Kupac izabrao isporuku UREDI DOM vozilom, biće konaktiran radi daljeg dogovora oko isporuke. Svi Kupci čiji račun prelazi 25.000 dinara stiču pravo na besplatnu isporuku UREDI DOM vozilom za udaljenost do 30 km od Svilajnca do izabranog mesta isporuke. 


USLUGA SAVETOVANJA

 Svako jutro počinje i svaki dan se završava u Vašim domovima. Zato je bitno da Vaš dom bude uređen tako da odgovara Vašim potrebama i učini boravak i korišćenje prijatnijim i lepšim. Mi kreiramo viziju koja je jasna i snažna a koja je usmerena zadovoljenju zahteva naših kupaca. Naša misija ogleda se u tome da kroz prepoznatljivost usluge obezbedimo najbolje za sve naše kupce i na taj način omogućimo da sve organizujete iz udobnosti svoga doma. Naši ljubazni i stručni prodavci daće odgovore na sva Vaša pitanja i pomoći Vam svojim savetima kako bi Vaša kupovina bila upravo onakva o kakvoj ste maštali. UREDI DOM ceni mišljenje svojih kupaca jer samo zadovoljan kupac nas vodi ka našem zajedničkom cilju.

PLANIRANJE KUPOVINE
Svi proizvodi
Posebne ponude
Kako kupovati
Načini naručivanjaUSLUGE
Naše usluge
Načini plaćanja
Načini isporuke
Uslovi isporuke
ReklamacijePOMOĆ I PODRŠKA
Pomoć i podrška
Najčešća pitanja
Kontaktirajte sa nama
Podelite svoje mišljenje
Pravila korišćenjaUREDI DOM
Gde se nalazimo
Podaci o nama
Ovo je UREDI DOM
Radno vreme
Telefoni