Proizvodi

Svi proizvodi
Bašta i terasa
Rasveta
Kuhinja
Kupatilo
Kućna dekoracija
Galerijska roba
Tepisi
Kućni tekstil
Pločice
Podovi
Kućni aparati

Proizvodi Praznični popusti O nama Kontakti
Na našem web shop-u je moguće kupiti proizvode koji su predstavljeni na stranici. Narudžbina u web shop-u je primljena kada korisnik dobije automatsku elektronsku poruku.
Ta elektronska poruka nije potvrda da je proizvod na zalihama i da je počela procedura pripreme posiljke. Narudžbina će biti potvrđena najkasnije u roku 2 radna dana. Sve informacije o Vašoj narudžbini možete dobiti putem Kontakta.

Početna strana > Uređenje enterijera

Uređenje enterijera


Životni prostor bi trebalo da bude vaša oaza mira i uživanja. Mesto na kom ćete moći da se opustite i budete sve ono što istinski jeste. Upravo zato, dom bi trebalo da oslikava vaš karakter i bude uređen onako kako ste oduvek zamišljali. Pre nego što se počnete sa realizacijom i kupovinom svega što je potrebno, napravite plan, osmislite koje boje želite da dominiraju i ne zaboravite da pažnju posvetite i detaljima koji će upotpuniti čitavu atmosferu.

Bez obzira na to da li pratite trendove ili su vam funkcionalnost i praktičnost na prvom mestu, podelićemo sa vama opšte savete koje bi trebalo da imate na umu prilikom opremanja enterijera. Opredelite se za kvalitene podove i pločice neutralnih boja koji će se lepo uklapati uz najrazličitije vrste nameštaja. Osvetlite enterijer sa što više rasvete jer ćete preko dana dobiti prijatnu oazu koja ostavlja utisak širine i čistoće, a uveče ćete jedostavno moći da podesite intimnu i romantičnu atmosferu.

Ne zaboravite da sve upotpunite dekorativnim jastučićima, slikama i saksijskim biljkama koji će čitavom ambijentu dati završni pečat. Uređenje doma je aktivnost u kojoj možete da angažujete celu porodicu i svima omogućite da svoj kutak urede baš po svojoj volji. Učinite svakodnevicu lepšom i budite lični dizajner svog životnog prostora.
PLANIRANJE KUPOVINE
Svi proizvodi
Posebne ponude
Kako kupovati
Načini naručivanjaUSLUGE
Naše usluge
Načini plaćanja
Načini isporuke
Uslovi isporuke
ReklamacijePOMOĆ I PODRŠKA
Pomoć i podrška
Najčešća pitanja
Kontaktirajte sa nama
Podelite svoje mišljenje
Pravila korišćenjaUREDI DOM
Gde se nalazimo
Podaci o nama
Ovo je UREDI DOM
Radno vreme
Telefoni