Proizvodi

Svi proizvodi
Bašta i terasa
Rasveta
Kuhinja
Kupatilo
Kućna dekoracija
Galerijska roba
Tepisi
Kućni tekstil
Pločice
Podovi
Dečiji program

Proizvodi Praznični popusti O nama Kontakti
Na našem web shop-u je moguće kupiti proizvode koji su predstavljeni na stranici. Narudžbina u web shop-u je primljena kada korisnik dobije automatsku elektronsku poruku.
Ta elektronska poruka nije potvrda da je proizvod na zalihama i da je počela procedura pripreme posiljke. Narudžbina će biti potvrđena najkasnije u roku 2 radna dana. Sve informacije o Vašoj narudžbini možete dobiti putem Kontakta.

Početna strana > Svetleće figure

Svetleće figure


Sa nama, magija postaje stvarnost i to 365 dana godišnje. Svetleće figure koje stvaramo u našoj čarobnoj fabrici ukrasa svima izmame osmeh na lice, a naši patuljci širom sveta javljaju nam je da se neretko viđaju na brojnim fotografijama. Naša mašta je otišla korak dalje, pa osim novogodišnjih figura, stvaramo i one kojim možete ulepšati praznike ili bilo koju svečanu priliku. Uz Sneška Belića, Deda Mraza, magične kočije, veliki poklon, tu su i vaskšnje jaje, svetleći zeka, romantično srce i mnogo toga drugog. I ne brinite, u mogućnosti smo da uz pomoć čarobnog štapića vašu maštu pretvorimo u stvarnost. Ideja nam je da ne dozvolimo ljudima da prestanu da veruju u magiju i izgube ono razdragano dete u sebi koje je umelo da odluta u svet bajki samo jednim pogledom na svetleći ukras na vrhu jelke.


PLANIRANJE KUPOVINE
Svi proizvodi
Posebne ponude
Kako kupovati
Načini naručivanjaUSLUGE
Naše usluge
Načini plaćanja
Načini isporuke
Uslovi isporuke
ReklamacijePOMOĆ I PODRŠKA
Pomoć i podrška
Najčešća pitanja
Kontaktirajte sa nama
Podelite svoje mišljenje
Pravila korišćenjaUREDI DOM
Gde se nalazimo
Podaci o nama
Ovo je UREDI DOM
Radno vreme
Telefoni