Proizvodi

Svi proizvodi
Bašta i terasa
Rasveta
Kuhinja
Kupatilo
Kućna dekoracija
Galerijska roba
Tepisi
Kućni tekstil
Pločice
Podovi
Kućni aparati

Proizvodi Praznični popusti O nama Kontakti
Na našem web shop-u je moguće kupiti proizvode koji su predstavljeni na stranici. Narudžbina u web shop-u je primljena kada korisnik dobije automatsku elektronsku poruku.
Ta elektronska poruka nije potvrda da je proizvod na zalihama i da je počela procedura pripreme posiljke. Narudžbina će biti potvrđena najkasnije u roku 2 radna dana. Sve informacije o Vašoj narudžbini možete dobiti putem Kontakta.

Početna strana > Pravila korišćenja

Pravila korišćenja


Dobrodošli na internet prodavnicu - UREDI DOM!
OPŠTI USLOVI
UREDI DOM Vam pruža svoje usluge pod uslovima u nastavku. Posetom ili kupovinom na uredidom.rs prihvatate, bez ograničenja, ove uslove. Molimo da ih pažljivo pročitate i da se upoznate sa uslovima i pravima poput "Isporuka", "Reklamacijeitd koji se nalaze na stranici "Usluge" a koji se takođe primenjuju pri Vašoj poseti ovom sajtuLAZAR GROUP doo kao vlasnik sajta zadržava pravo da vrši izmene sadržaja sajta bez prethodnog obaveštavanja korisnika.

IZUZEĆE OD ODGOVORNOSTI
Ovaj internet sajt koristite na sopstveni rizik. LAZAR GROUP doo nije odgovoran za eventualnu materijalnu i nematerijalnu štetu koja nastane iz korišćenja ovog internet sajta ili njegovog korišćenja, direktno ili indirektno.

OVLAŠĆENJA I PRISTUP INTERNET SAJTU
LAZAR GROUP doo Vam daje ograničeno ovlašćenje za pristup i ličnu upotrebu ovog internet sajta, ali ne i za preuzimanje sadržaja (izuzev pivremenog skladištenja podataka) ili modifikovanje bilo kog dela istog, osim u slučaju pismene saglasnosti od strane LAZAR GROUP doo. Ovo ovlašćenje ne uključuje bilo kakvu preprodaju ili komercijalnu upotrebu ovog internet sajta ili njegovog sadržaja: bilo kakvo prikupljanje i dalje korišćenje kataloga proizvoda, opisa proizvoda ili cena; bilo kakvo dalje korišćenje ovog internet sajta i njegovog sadržaja; bilo kakvo preuzimanje ili kopiranje podataka sa privatnih naloga u korist trgovca; ili bilo kakva pretraga podataka, upotreba robota, skripti ili sličnih načina i alata za izvlačenje i prikupljanje podataka. Ovaj internet sajt ili bilo koji njegov deo ne može biti reprodukovan, dupliran, kopiran, prodat, preprodat ili na bilo koji drugi način eksploatisan u komercijalne svrhe.

ČLANSTVO
Kao registrovani korisnik ovog internet sajta, odgovorni ste za čuvanje ličnih poverljivih informacija vezanih za Vaš nalog, poput korisničkog imena i lozinke, kao i za ograničavanje pristupa Vašem računaru ili uređaju sa kojeg posećujete uredidom.rs i prihvatate odgovornost za sve aktivnosti koje nastanu na Vašem korisničom nalogu, pod Vašom lozinkom. Ukoliko ste mlađi od 18 godina, naš internet sajt možete korisiti samo uz pomoć roditelja ili staratelja. LAZAR GROUP doo zadržava pravo da odbije pružanje usluge, ugasi naloge i izmene sadržaj naloga ili otkaže narudžbine po svom nahođenju.

POLITIKA PRIVATNOSTI
Iako imamo pristup svim informacijama koje ste ostavili na ovom internet sajtu, prikupljamo i koristimo samo one koji su potrebni za poslovanje, informisanje i obaveštavanje korisnika, radi održavanja i podizanja kvaliteta usluga i poboljšanje kvaliteta proizvoda. Svi podaci se čuvaju u strogo kontrolisanim uslovima i dostupni su samo zaposlenima u LAZAR GROUP doo, a koji su u obavezi da poštuju načela zaštite privatnosti.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA
U ime LAZAR GROUP doo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima kao i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u LAZAR GROUP doo, kao i poslovni partneri, odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema.
Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.


IZJAVA O KONVERZIJI
Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih banaka, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.

IZJAVA O PDV-U
PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

KOMUNIKACIJA

Kada posetite uredidom.rs ili nam uputite poruku ili e-mail, komunicirate sa nama elektronskim putem i saglasni ste sa tim da se naša komunikacija dalje odvija na isti način. Mi ćemo sa Vama komunicirati putem e-maila ili putem obaveštenja na našoj internet stranici. Saglasni ste sa tim da su svi sporazumi, obaveštenja, obelodanjivanja i ostale informacije koje Vam dostavljamo elektronskim putem, validni i zadovoljavaju bilo koji Zakonski uslov koji obavezuje na komunikaciju pisanim putem.

KOMENTARI, PORUKE I OSTALI SADRŽAJ
Korisnicima je omogućeno da pišu komentare i druge sadržaje, da podnose sugestije, ideje, postavljaju pitanja, pod uslovom da postavljeni sadržaj nije ilegalan, nepristojan, preteći, klevetnički, da ne ugrožava privatnost korisnika, ne krši prava intelektualne svojine ili na bilo koji način šteti trećim licima, da se ne sastoji ili sadrži softverske viruse, da ne bude deo političke kampanje, da nije lančana poruka, masovno slanje poruka ili bilo koji drugi oblik neželjenih poruka. Ne smete da koristite lažnu e-mail adresu niti da se lažno predstavljate. LAZAR GROUP doo zadržava pravo (ali ne i obavezu) da ukloni ili izmeni pomenuti sadržaj. Ukoliko postavite sadržaj ili priložite materijal , automatski odobravate uredidom.rs neekskluzivno, besplatno, trajno, neopozivo i potpuno podlicencno pravo da taj sadržaj ili materijal koristi, reprodukuje, modifikuje, adaptira, objavljuje, prevodi, distribuira i prikazuje, bez ikakvog lokacijskog ili medijskog ograničenja. Odobravate uredidom.rs pravo da koristi ime koje ste naveli pri postavljanju sadržaja. Vi garantujete da posedujete ili na drugi način kontrolišete prava na sadržaj koji ste postavili; da je sadržaj tačan; da sadržaj koji ste postavili ne krši uslove i prava ovog internet sajta i da ni na jedan način neće naškoditi bilo kojoj osobi ili entitetu; i da ćete obeštetiti LAZAR GROUP doo ili njegove saradnike za potencijalne tvrdnje koje proizađu iz sadržaja koji ste postavili. LAZAR GROUP doo ima pravo, ali ne i obavezu, da nadgleda, izmeni ili ukloni sve aktivnosti ili sadržaje na ovom internet sajtu. LAZAR GROUP doo ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj koji ste postavili Vi ili treća lica.

ZAŠTITA INTELEKTUALNE SVOJINE
Celokupan sadržaj ovog sajta, poput tekstova, grafike, logoa, ikonica, fotografija, audio klipova, digitalnih datoteka za preuzimanje, kompilacija podataka, softvera itd. je u vlasništvu LAZAR GROUP doo ili njegovih saradnika, odnosno dobavljača i zaštićen je internacionalnim Zakonima o zaštiti intelektulne svojine.

ZAŠITINI ZNAKOVI (LOGOTIPI)/BRENDOVI
Svi zaštitni znakovi koji se pojavljuju na ovom internet sajtu su u vlasništvu njihovih vlasnika, odnosno brendova i mogu, ali ne moraju biti povezani ili sponzorisani od strane LAZAR GROUP doo.

OPISI I FOTOGRAFIJE PROIZVODA
LAZAR GROUP doo nastoji da bude, što je više moguće, precizan. Međutim, LAZAR GROUP doo ne garantuje da su opisi proizvoda i drugi sadržaji vezani za proizvod tačni, kompletni, pouzdani ili bez greške. Ukoliko naručeni proizvod ne odgovara opisu sa ovog internet sajta, Vaše pravo je da ga vratite u nekorištenom stanju.

RIZICI OD GUBITKA ILI OŠTEĆENJA ROBE
Svi naručeni poizvodi sa sajta uredidom.rs se šalju u skladu sa odredbama iz Ugovora o dostavi robe, čiji su potpisnici LAZAR GROUP doo i AKS kurirska služba, te je na bilo kakvo oštećenje pri transportu ili gubitak pošiljke odgovoran dostavljač. Naša odgovornost za mogući gubitak ili oštećenje paketa prestaje od momenta kada zaposleni u LAZAR GROUP doo predaju paket kurirskoj službi.

PRIMENA ZAKONA
Posetom internet sajta uredidom.rs, saglasni ste da će se svi eventualni sporovi između Vas i uredidom.rs, koji nastanu povredom ovih uslova korišćenja, rešavati u okvirima Zakona Republike Srbije.

SPOROVI
Svaki spor koji je na bilo koji način povezan sa Vašom posetom internet sajtu uredidom.rs ili sa proizvodima koje ste poručili preko uredidom.rs, dve strane će pokušati da reše mirnim putem, a u slučaju da nisu u mogućnosti tako da postupe, utvrđuje se nadležnost Privrednog suda.

PITANJA
Ukoliko imate dodatna pitaja vezana za Prava i uslove korišćenja ili bilo šta drugo vezano sa Vašom posetom ili korišćenjem ovog internet sajta, možete nas kontaktirati na e-mail adresu webshop@uredidom.rs


PLANIRANJE KUPOVINE
Svi proizvodi
Posebne ponude
Kako kupovati
Načini naručivanjaUSLUGE
Naše usluge
Načini plaćanja
Načini isporuke
Uslovi isporuke
ReklamacijePOMOĆ I PODRŠKA
Pomoć i podrška
Najčešća pitanja
Kontaktirajte sa nama
Podelite svoje mišljenje
Pravila korišćenjaUREDI DOM
Gde se nalazimo
Podaci o nama
Ovo je UREDI DOM
Radno vreme
Telefoni