Proizvodi

Svi proizvodi
Bašta i terasa
Rasveta
Kuhinja
Kupatilo
Kućna dekoracija
Galerijska roba
Tepisi
Kućni tekstil
Pločice
Podovi
Dečiji program

Proizvodi Praznični popusti O nama Kontakti
Na našem web shop-u je moguće kupiti proizvode koji su predstavljeni na stranici. Narudžbina u web shop-u je primljena kada korisnik dobije automatsku elektronsku poruku.
Ta elektronska poruka nije potvrda da je proizvod na zalihama i da je počela procedura pripreme posiljke. Narudžbina će biti potvrđena najkasnije u roku 2 radna dana. Sve informacije o Vašoj narudžbini možete dobiti putem Kontakta.

Početna strana > O NAMA

O NAMA


Pre tačno dve decenije počeli smo da stvaramo priču sa željom da doprinesemo toplini vašeg životnog prostora. Sve je počelo od malog prodajnog salona laminata i ugradnje istih, a nastavilo se kroz otvaranje skladišta građevisnke robe 2006. godine, ali uz stalnu viziju da sve preraste u objekat na kom ćete moći da pronađete sve što je potrebno da bi se jedna kuća ili stan, mogli nazvati domom. Mi znamo da se želje ostvaruju onima koji su vredni i ne odstupaju od svojih planova, pa su 2011. sve naše ideje ugledale svetlost dana. Na više od 5000 metara kvadratnih prodajnog i magacinskog prostora nalazi se centar UREDI DOM koji savremenom čoveku koji je uvek u žurbi, omogućava da na jednom mestu kupi sve. Preko 10000 artikala nalazi se u ponudi, a naše ljubazno osoblje uvek je tu da posavetuje i pomogne u potrazi kako bi ste svoj dom uredili onako kako ste oduvek želeli. Prateći ritam kupca i čitavog tržišta, omogućili smo da kvalitet bude pristupačan svima, pa se dobar dizajn i funkcionalni proizvodi kod nas mogu pronaći po veoma povoljnim cenama, a sve to ide uz garanciju. Ukoliko vam zatreba i isporuka robe, na kućnu adresu će stići sve u najkraćem mogućem roku. Nalazimo se u Svilajncu u ulici Kneza Miloša broj 102, ili na ulazu u grad sa autoputa Beograd-Niš. I da, mislili smo o svemu, pa svoja vozila možete ostaviti na našem parkingu i na miru se posvetiti kreiranju vaše kuće iz snova.
PLANIRANJE KUPOVINE
Svi proizvodi
Posebne ponude
Kako kupovati
Načini naručivanjaUSLUGE
Naše usluge
Načini plaćanja
Načini isporuke
Uslovi isporuke
ReklamacijePOMOĆ I PODRŠKA
Pomoć i podrška
Najčešća pitanja
Kontaktirajte sa nama
Podelite svoje mišljenje
Pravila korišćenjaUREDI DOM
Gde se nalazimo
Podaci o nama
Ovo je UREDI DOM
Radno vreme
Telefoni