Proizvodi

Svi proizvodi
Bašta i terasa
Rasveta
Kuhinja
Kupatilo
Kućna dekoracija
Galerijska roba
Tepisi
Kućni tekstil
Pločice
Podovi
Dečiji program

Proizvodi Praznični popusti O nama Kontakti
Na našem web shop-u je moguće kupiti proizvode koji su predstavljeni na stranici. Narudžbina u web shop-u je primljena kada korisnik dobije automatsku elektronsku poruku.
Ta elektronska poruka nije potvrda da je proizvod na zalihama i da je počela procedura pripreme posiljke. Narudžbina će biti potvrđena najkasnije u roku 2 radna dana. Sve informacije o Vašoj narudžbini možete dobiti putem Kontakta.

Početna strana > Plaćanje platnim karticama

Plaćanje platnim karticama


PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA
Plaćanje platnim karticama moguće je svim platnim karticama domaćih i inostranih banaka. Odabirom ovog načina plaćanja,nakon što potvrdite porudžbinu, bićete preusmereni na sajt banke gde vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešna, bićete vraćeni na našsajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju te ćete moći da ponovite plaćanje ili izaberete drugi način plaćanja. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica pa se tako komplatan process naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu


PLANIRANJE KUPOVINE
Svi proizvodi
Posebne ponude
Kako kupovati
Načini naručivanjaUSLUGE
Naše usluge
Načini plaćanja
Načini isporuke
Uslovi isporuke
ReklamacijePOMOĆ I PODRŠKA
Pomoć i podrška
Najčešća pitanja
Kontaktirajte sa nama
Podelite svoje mišljenje
Pravila korišćenjaUREDI DOM
Gde se nalazimo
Podaci o nama
Ovo je UREDI DOM
Radno vreme
Telefoni